Verkoopstyling

overhandigen sleutel

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken!

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning met als doel een snelle verkoop tegen de hoogst mogelijke prijs. Uit onderzoek is gebleken dat woningen die verkoopklaar worden gemaakt door een verkoopstyliste aantoonbaar sneller worden verkocht! Zo wordt 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen 3 maanden verkocht na restyling door een verkoopstylist.

Na een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek en een rondgang door uw woning ontvangt u binnen een week een offerte op maat. Gaat u hiermee akkoord dan maken we een afspraak voor de restyling. Ik realiseer binnen 2 dagen met het 'handen uit de mouwen' concept een beter verkoopbare woning. Alle kamers worden gerestyled.

Bij een leegstaande woning is het mogelijk gebruik te maken van meubelverhuur, maar ik kan potentiële kopers ook een indruk geven door middel van een 3D presentatie.

Een goede fotopresentatie is naast verkoopstyling van essentieel belang. Onderzoek heeft uitgewezen dat goede foto's leiden tot meer bezichtigingen, wat de verkoopkansen van uw woning vergroot. U ontvangt van mij 24 professionele foto's!

Wat kost verkoopstyling? Een belangrijke vraag, maar nog veel belangrijker... wat levert het u op?

Onterecht wordt nog vaak gedacht dat verkoopstyling duur is. De kosten van verkoopstyling bedragen echter nog geen 0,5% van de vraagprijs. Dit terwijl er wel vaak 10% gezakt wordt in de verkoopprijs. Vaak in stappen van €5000,- of €10.000.

Verkoopstyling is dus vele malen goedkoper én effectiever en betaalt zich 9 van de 10 keer dubbel en dwars terug.

Omdat elke woning of situatie verschillend is variëren ook de prijzen. Het is onder andere afhankelijk van de tijd en spullen die er nodig zijn voor een goede restyling. Ook kunt u de prijs laag houden door zelf een aantal taken uit te voeren.