Interieurstyling

materials

 

Wilt u deskundig advies bij de (her)inrichting van uw woning of ruimte? Dan bent u bij B-impressed aan het juiste adres!

 

Een nieuwe woning inrichten of een bestaand interieur (re)stylen? Met de juiste kleuren, meubels, verlichting, woonaccessoires of een andere indeling creëer ik een harmonieus en passend geheel. Daarbij verlies ik gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit niet uit het oog. 

Geheel afgestemd op uw wensen en budget stuur ik u een deskundig plan in de vorm van 2D plattegronden en een 3D visualisatie.

 

In een kosteloos oriënterend gesprek informeer ik naar uw wensen, dromen en eisen. Vervolgens bekijken wij gezamenlijk hoe ik daaraan tegemoet kan komen. Dat kan zijn in de vorm van een advies en ontwerp, het ondersteunen in de aanschaf van meubels en accessoires of het daadwerkelijk uitvoeren van het ontwerp. Mocht u besluiten met mij in zee te gaan, dan stuur ik u een offerte.

Vervolgens maak ik voorontwerpen die ik nader toegelicht aan de hand van 2D plattegronden, 3D presentaties en eventuele stalen van diverse materialen.